Genesis IT Arena, logo

Genesis IT Arena

Genesis IT Arena är vårt alldeles egna center för friskvård & rekreation. I nära anslutning till arbetsplatsen finns möjlighet till träning och umgänge. Lokalerna är utrustade med multisporthall (innebandy, badminton, bordtennis, basket), gym (styrketräning), maskiner för konditionsträning, bastu, ångbastu, bad & spa, VR-rum, F1-simulatorer, biljard, shuffleboard m.m. Klicka på bilden ovan för att se en 3D-visning av arenan, om du har tillgång till ett VR-headset kan du titta på arenan via det.

Sporthall

Multisporthall

I multisporthallen kan man spela innebandy, basket, badminton, bordtennis m.m. Det finns även rep för att klättra, väggmonterade chin/pull-up bars, medicinbollar m.m.

Gym

Gym

I vårt gym finns en komplett utrustning för att styrketräna hela kroppen. Hantlar upp till 30 kg/st, stänger för bänkpress/marklyft, dragmaskiner och maskiner för att träna ben.

Löpband

Konditionsträning

Om du gillar konditionsträning har du kommit rätt. Här finns löpband, roddmaskin, motionscykel, spinningcykel, skitrainer och crosstrainer.

WR spel

VR-rum

VR-rummet har två kompletta uppsättningar av VR-headset och tillhörande datorer. Det finns ett stor antal spel att välja bland, alltifrån VR-pingis till skräckinjagande pang-pang upplevelser där du får jaga zombies.

F1 simulator

F1-simulatorer

Våra F1-simulatorer erbjuder en fullfjädrad racingupplevelse. Här kör du bil på riktigt! Ett flertal olika bilspel finns installerade som du kan testa din förmåga i.

Bastu

Bastu & Spa

I vår spa-avdelning kan du simma i poolen och bada IR-bastu. För den som önskar en mer traditionell bastu finns en sådan i anslutning till källarens relax-avdelning.

Biljardbord

Biljard

Visste du att det första biljardbordet tillverkades redan 1470 och att spelet kan spåras så långt tillbaka som till 1100-talet? Givetvis finns det möjlighet att spela ett parti klassisk biljard i Genesis IT Arena.

Shuffleboard

Shuffleboard

Shuffleboard är kul och enkelt, spelet som bäst beskrivs som curling utan is. Det gäller att komma så nära den bortre kanten med dina egna stenar samtidigt som du blockerar eller slår ut motståndarens stenar.