Nu lanserar vi Genesis IT Academy

Home / Nyheter / Nu lanserar vi Genesis IT Academy

Efter en tids förberedelser lanserar vi Genesis IT Academy, en webbaserad lärplattform för iFenix Affärssystem. Via webben kan våra premiumkunder nu ta del av såväl grundläggande som fördjupande utbildningar i systemet.

– Satsningen på en webbaserad utbildningsplattform grundar sig både i våra kunders önskemål om att kunna utbilda sig när de själva vill såväl som i våra egna ambitioner att ständigt växa i vår service gentemot de som använder iFenix. Nu är vi äntligen igång med Genesis IT Academy och ska kontinuerligt arbeta för att berika och förbättra plattformen, kommenterar Jens Printz, utbildningsansvarig hos Genesis IT.

Plattformen kan besökas via https://academy.genesis.se/

För ytterligare information, vänligen kontakta:

Genesis IT AB (publ)

E-post: ir@genesis.se

Tel: 010 27 27 200

Om Genesis IT AB

Genesis IT är en av Sveriges ledande leverantörer av molnbaserade affärssystem, tjänster och IT-driftslösningar.

Bolagets egenutvecklade plattform möjliggör innovativ, tillförlitlig och kostnadseffektiv IT- hantering. Huvudprodukten, iFenix, är ett komplett abonnemangsbaserat affärssystem för företag och kedjestrukturer. iFenix erbjuder förutom affärssystemsfunktioner (ERP), ekonomifunktioner och beslutstöd även integrerad webb med e-handelslösning, mobilitet och flerföretagsstöd. Genesis IT grundades 1998, har cirka 40 anställda och huvudkontor i Luleå.

    Posted in: Nyheter