Mestergruppen utser iFenix till rekommenderat affärssystem inom dess butikskedjor

Home / Pressmeddelanden / Mestergruppen utser iFenix till rekommenderat affärssystem inom dess butikskedjor

Mestergruppen Sverige, en sammanslutning fria företagare i samverkan som innefattar kedjorna XL-BYGG, BOLIST och Järnia, har valt ut Genesis IT och dess molnbaserade affärssystem iFenix som ett utav de system man rekommenderar till de olika kedjornas medlemmar.

– Det känns naturligtvis som en fjäder i hatten för oss att man inom Mestergruppen lämnar den här rekommendationen till sina medlemmar. Det är ett kvitto på att vi inom alla led här på Genesis IT är med och bidrar till en helhetsleverans som vi kan vara stolta över, säger Sven Wallgren, försäljningschef på Genesis IT.

– En viktig del i vårt strategiska arbete handlar om att vi ska tillhandahålla en stabil IT-grund för alla våra anslutna medlemsföretag, det här är en del i det arbetet, kommenterar Tobias Erhardt, CIO, Mestergruppen Sverige.

 

För ytterligare information, vänligen kontakta:

Genesis IT AB (publ)
E-post: ir@genesis.se
Tel: 010 27 27 200

Om Genesis IT AB
Genesis IT är en av Sveriges ledande leverantörer av molnbaserade affärssystem, tjänster och IT-driftslösningar. Bolagets egenutvecklade plattform möjliggör innovativ, tillförlitlig och kostnadseffektiv IT- hantering. Huvudprodukten, iFenix, är ett komplett abonnemangsbaserat affärssystem för företag och kedjestrukturer. iFenix erbjuder förutom affärssystemsfunktioner (ERP), ekonomifunktioner och beslutstöd även integrerad webb med e-handelslösning, mobilitet och flerföretagsstöd. Genesis IT grundades 1998, har cirka 40 anställda och huvudkontor i Luleå.