Genesis IT lanserar iFenix Grow

Home / Pressmeddelanden / Genesis IT lanserar iFenix Grow

Genesis IT lanserar ”pay as you grow”-version av sitt affärssystem iFenix, kallat iFenix Grow. iFenix Grow innehåller samma grundfunktionalitet som iFenix, exempelvis integrerad e-handel och Retail Management Solutions. Med iFenix Grow får kunderna tillgång till ett avancerat och användarvänligt affärssystem till en låg månadskostnad, där de kan välja mellan en transaktionsbaserad eller en omsättningsbaserad prismodell.

”Efter höstens relansering av iFenix har vi mottagit flera förfrågningar från fristående företag som är intresserade av iFenix, men inte har den struktur som ursprungligen varit vår primära målgrupp – större retail- och kedjestrukturer. Vi har därför valt att lansera iFenix Grow som riktar sig mot små- och medelstora bolag under tillväxt”, säger Patrik Liljegren, informations- och marknadschef på Genesis IT.

iFenix Grow är marknadens mest kompletta, totalintegrerade affärssystem – och det enda som till 100% är byggt och anpassat för retail. Systemet har unik funktionalitet, är molnbaserat och täcker samtliga kärnprocesser. iFenix Grow kan väljas med integrerad webbutik eller med koppling till befintlig e-handelslösning.

Läs mer om iFenix Grow och iFenix på www.ifenix.se

För ytterligare information, vänligen kontakta:

Genesis IT AB (publ)
Patrik Liljegren, Informationschef
E-post: ir@genesis.se
Tel: 010 27 27 311