Vi söker tre personer med gedigen erfarenhet av administration

Home / Lediga tjänster / Vi söker tre personer med gedigen erfarenhet av administration

Genesis IT grundades 1998 och har med rötterna i Norrbotten levererat IT-tjänster där innovation, säkerhet & tillförlitlighet varit våra främsta honnörsord. Vi jobbar i teknikens framkant och erbjuder marknadens modernaste affärs- & verksamhetssystem, iFenix. Vi utsågs 2016 till årets tillväxtföretag av Luleå Näringsliv och har ett 40-tal anställda stationerade i Luleå & Stockholm. Bolaget ägs till 61 % av Stenvalls Trä koncernen, där vi även är helhetsleverantör åt samtliga bolag inom koncernen. Vår målsättning är att leverera iFenix affärs & verksamhetssystem med maximal tillgänglighet, säkerhet och kostnadseffektivitet där kundnyttan hamnar i centrum. Genesis IT är noterat på aktietorget och har en AAA-rating hos soliditet. Vi har kollektivavtal och är medlemmar av IT & Telekomföretagen.

Till vårt kontor i Luleå söker vi tre engagerade och drivna lagspelare med erfarenhet av redovisning. Baserat på erfarenhet och intresse ska du jobba med en av tre uppgifter:

• Utbildning – Utbilda våra kunder i användandet av iFenix affärssystem

• Dokumentation – Framtagning och underhåll av dokumentation i form av utbildningsmaterial och hjälptexter

• Implementation – Ingå i ett team som arbetar med att introducera våra kunder i användandet av iFenix affärssystem

Resor inom tjänsten förekommer och periodvis även övernattningar.

Gå gärna in på vår hemsida och titta på våra Produkt & Instruktionsfilmer under fliken Affärssystem: www.genesis.se

Erfarenhet och kompetens
God erfarenhet av att arbeta med administrativa rutiner i ett affärssystem. Du behöver inte ha djup teknisk detaljkunskap men behöver ha en god förståelse för ekonomiska flöden och ett helhetskoncept. Du har lätt för att sätta dig in i och lära dig nya system såväl som att kunna lägga fram lösningar i samråd med våra kunder på ett enkelt sätt. God förmåga att kommunicera på svenska såväl i tal som i skrift. B-körkort

Meriterande om du har erfarenhet av:
Logistik och Ekonomisystem.

Personliga egenskaper:
Du gillar utmaningar, är ”hands on”, har lätt för att förklara funktioner på ett enkelt sätt som passar kundernas nivå och har lätt för att lyssna aktivt. Du brinner för bra service och kan arbeta självständigt likväl som att arbeta prestigelöst i teamet. Du är noggrann, har en bra förmåga att planera, genomdriva och följa upp och dokumentera.

Anställningsvillkor
Heltid, Tillsvidareanställning, provanställning 6 månader. Fast lön med individuell lönesättning. Tillträde enligt överenskommelse.

Vi kan erbjuda dig en engagerad arbetsplats på ett ekonomiskt stabilt företag där du får jobba i teknisk framkant med varierande arbetsuppgifter.

Anställda på Genesis IT erbjuds privat sjukvårdsförsäkring och möjlighet till friskvård i eget gym i nära anslutning till arbetsplatsen.

Krav:
Körkort: * B (Personbil)
Tillgång till: * Personbil

Ansökan:

Här gör du din ansökan till tjänsten.