Utbildare – iFenix affärssystem

Home / Lediga tjänster / Utbildare – iFenix affärssystem

Vill du vara med på vår spännande resa och brinner för att utbilda kunder? Vill du arbeta på ett framgångsrikt företag som levererar marknadens modernaste affärssystem? Då är detta ett jobb för dig!

Till vårt kontor i Luleå söker vi nu en engagerad och driven kollega som brinner för att utbilda våra kunder samt vill vara en nyckelspelare i vårt kundnära team. Detta område är en viktig del för att kunna utveckla våra kunder till att bli effektivare och lönsammare samt att internt bibehålla och utveckla vår egen kompetens.

Arbetsuppgifter
Som utbildare ansvarar du för att planera inför och hålla de utbildningar som finns inom Genesis IT och vårt moderna affärs- och verksamhetssystem, iFenix och kringliggande information. Du kommer vanligtvis att utbilda allt från små grupper på 3 – 5 personer till normalt 8 – 20 både i våra utbildningslokaler eller ute hos kund. Du kommer dessutom att fungera som stöd på vår support eller vara behjälplig med tekniska råd och problemlösning till våra säljare både via telefon eller sambesök hos kunder under den tid när inte planering inför eller utbildning sker.

Erfarenhet och kompetens

Vana att hålla utbildningar inför en grupp t.ex. i CRM- eller helintegrerade ekonomi- eller affärssystem eller annan datautbildning.
Mycket god datavana
Gymnasieutbildning
God förmåga att kommunicera på svenska i såväl tal som skrift
Du kommer att få utbildning internt på iFenix på en lagom inlärningskurva för att kunna agera säkert och bli våra kunders stabila samarbetspartner.

Meriterande:
Det är bra om du har kunskap/erfarenhet av olika typer av affärssystem och ekonomi för att kunna förstå och tänka i ekonomiska flöden. Säljerfarenhet eller vana att göra affärer och idéförsäljning.
Arbetat med dokumentation.

Personliga egenskaper
Det viktigaste är att du är engagerad, har lätt för att sätta dig in i nya system och tycker om att träffa kunder samt är orädd att stå inför en grupp. Du har en bra förmåga att läsa av och anpassa din kommunikation till olika kunskapsnivåer och tycker om att lyfta och bidra till våra kunders kompetens och effektivitet.
Du behöver vara tålmodig och lyhörd inför alla typer av frågor och ha en vilja att stötta både kunder och medarbetare internt.

Anställningsvillkor
Heltid, Tillsvidareanställning, provanställning 6 månader.
Fast lön med individuell lönesättning.
Tillträde enligt överenskommelse
Vi kan erbjuda dig en intressant arbetsplats på ett ekonomiskt stabilt företag där du får jobba i teknisk framkant med varierande arbetsuppgifter. Anställda på Genesis IT erbjuds privat sjukvårdsförsäkring och möjlighet till friskvård i eget gym i nära anslutning till arbetsplatsen.

Intresserad?
Sök då direkt genom att klicka på länken nedan, där du kan ladda ner ditt CV och brev samt svara på en kort intervju som tar c:a 5 minuter att besvara.

Vi vill ha din ansökan senast den 22 januari men skicka gärna in din ansökan direkt eftersom vi rekryterar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.

Har du frågor är du välkommen att kontakta Inger Östlund på 0765-261403 eller mail: inger@exelect.se som är vår samarbetspartner i denna rekrytering.
Ansökan