Junior systemutvecklare/programmerare – affärssystem

Home / Lediga tjänster / Junior systemutvecklare/programmerare – affärssystem

Antal platser: 2

Genesis IT driver och utvecklar iFenix affärssystem och söker 2 st. juniora systemutvecklare.
Som junior systemutvecklare hos oss vill vi till en början att du ska ”se och lära” och allt eftersom du utvecklas kommer du att få ta del av mer avancerade arbetsuppgifter. På Genesis IT jobbar vi i en agil systemutvecklingsprocess där våra programmerare får både eget ansvar och inflytande. Vi jobbar främst med utveckling av vårt eget affärssystem iFenix, det kan dock finnas tillfällen då vi tar fram en integration gentemot ett annat system eller skriver egna drivrutiner för specifik hårdvara vi önskar använda oss utav. Vi jobbar i en tekniskt välfungerande miljö med egen serverhall.

Vårt affärssystem är utvecklat i PHP & JavaScript för Linux-miljö och vi använder oss bl.a. av ramverket Sencha Ext Js och MySQL.

Dina egenskaper
Din absolut viktigaste egenskap är att du är intresserad IT och i synnerhet programmering. Du har erfarenhet av att skriva kod i något etablerat programspråk och har kanske jobbat med eller för eget nöje utvecklat webbsidor/applikationer eller kanske något spel. Det är naturligtvis bra om du är utbildad inom IT/systemutveckling men vi ser det som lika värdefullt om du förvärvat likvärdiga kunskaper på egen hand.

Vi erbjuder
Genesis IT erbjuder anställning på ett ekonomiskt stabilt företag med ambitioner att utvecklas och ta större marknadsandelar. Vi kan erbjuda:

  • Kollektivavtal
  • Flexibel arbetstid
  • Privat sjukvårdsförsäkring
  • Tillgång till eget gym nära arbetsplatsen
  • Tillgång till eget aktivitetscenter/relax nära arbetsplatsen

 

Vår rekryteringsprocess
Vi granskar alla ansökningar löpande. Om vi tycker att din ansökan ser intressant ut får du ett mejl från oss med länk/inloggning till ett s.k. Kattis-test. Det är ett onlinebaserat programmeringstest som är till för att vi ska kunna se ungefär vilken kunskapsnivå du befinner dig på. Efter utvärdering av ditt test återkommer vi med feedback och beroende på hur testet gått träffas vi för en intervju, antingen fysiskt eller online beroende på hur situationen ser ut.

Anställningsvillkor
Tills vidare
Genesis IT tillämpar 6 månader provanställning
Individuell lönesättning

Ansökan
Du lämnar in din ansökan via vårt rekryteringssystem Recruto. Det gör du via denna länk.

Kontaktpersoner
Om du har frågor om Genesis IT eller tjänsten, vänligen kontakta:

Pierre Törnkvist
070 312 58 90
pierre.tornkvist@genesis.se

Är du rekryterare?
Genesis IT arbetar redan med ett antal marknadspartners avseende rekrytering, både vad avser rekryteringsprocesser och synlighet på marknaden. Vi avböjer vänligt, men bestämt, alla former av kontakt som syftar till att sälja rekryteringstjänster, exponering av annonser eller liknande till oss – vänligen respektera detta så slösar vi inte av varandras tid.