Genesis IT söker Implementatör för iFenix affärssystem

Home / Lediga tjänster / Genesis IT söker Implementatör för iFenix affärssystem

Genesis IT befinner sig i en expansiv fas och söker nu dig som vill vara med på vår spännande resa mot att introducera och implementera vårt avancerade men
användarvänliga affärssystem iFenix till våra kunder. Du är ansiktet utåt och påverkar i stor utsträckning hur smidigt iFenix tas emot hos våra kunder och ser till att övergången till iFenix blir en positiv upplevelse. Det är en varierande roll där du ingår i ett implementationsteam och samarbetar tätt med våra kunder såväl som våra duktiga drifttekniker och supportavdelning.

Arbetsuppgifter
Efter försäljning av projekt kommer du att arbeta operativt med att löpande introducera, installera och utbilda kunder i iFenix både självständigt och i samarbete med andra i samma team hos både mindre och större kunder t.ex. butikskedjor över hela Sverige samt kommer att driva ett antal delprojekt parallellt i takt med ökad inlärning och kapacitet. Resor inom tjänsten förekommer och periodvis även övernattningar, i snitt omkring två dagar per månad. Du kommer att instruera
användare, dokumentera instruktioner och följa upp projekten löpande.

Erfarenhet och kompetens
Eftergymnasial ekonomisk utbildning eller motsvarande praktisk erfarenhet/kunnande. Erfarenhet av att driftsätta och installera olika typer av CRM- eller affärssystem, både hård- och mjukvara och löpande projektdokumentation. Du behöver inte ha djup teknisk detaljkunskap men behöver ha en god förståelse för ekonomiska flöden och ha lätt för att lära dig nya system såväl som att enkelt kommunicera om olika lösningar med våra kunder och internt. God förmåga att kommunicera på svenska såväl i tal som i skrift.

B-körkort
Meriterande om du har erfarenhet av: Logistik, Ekonomisystem, God förståelse för övriga CRM-flöden, Redovisning, Butiksekonomi, Ekonomianalys och som Teamleader.

Personliga egenskaper
Du är ”hands on”, har lätt för att förklara funktioner på ett enkelt sätt som passar kundernas nivå och har lätt för att lyssna. Du brinner för att skapa bra kundrelationer genom bra service och kan arbeta självständigt såväl som att arbeta prestigelöst i teamet. Du är noggrann, har en bra förmåga att planera, genomdriva och följa upp och dokumentera.

Anställningsvillkor
Heltid, tillsvidareanställning, provanställning 6 månader.
Fast lön med individuell lönesättning.
Tillträde enligt överenskommelse

Vi kan erbjuda dig en intressant arbetsplats på ett ekonomiskt stabilt företag där du får jobba i teknisk framkant med varierande arbetsuppgifter. Anställda på Genesis IT erbjuds privat sjukvårdsförsäkring och möjlighet till friskvård i eget gym i nära anslutning till arbetsplatsen.

Intresserad?
Sök då direkt via denna länk, där du kan ladda ner ditt CV och brev samt svara på en kort intervju som tar c:a 5 minuter att fylla i.
Vi vill ha din ansökan senast den 30 juni men skicka gärna in din ansökan direkt eftersom vi rekryterar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.

Har du frågor är du välkommen att kontakta Inger Östlund på 0765-261403 eller mail: inger@exelect.se som är vår samarbetspartner i denna rekrytering.

Varmt välkommen med din ansökan.