Genesis IT lanserar ny webbplats för iFenix

Home / Pressmeddelanden / Genesis IT lanserar ny webbplats för iFenix

Genesis IT har under de senaste kvartalen lagt stort fokus på arbete med tydligare kommunikation kring bolagets huvudprodukt – iFenix. Detta arbete har resulterat i relanseringen av iFenix – retail reborn. Lanseringen av en ny kommunikationsplattform för iFenix är ett viktigt steg i bolagets ambition att tydligare nå ut med fördelarna av produkten, i syfte att bredda kundbasen inom både befintliga som nya branscher.

”Webbplatsen riktar sig till de företag som idag sitter fast i komplexa och dyra system, och vill stärka sin konkurrenskraft och framtidssäkra sin affär. Vi erbjuder lättillgänglig information och produktöversikt av iFenix, webinars för vidareutbildning av både nya och befintliga kunder och dessutom har vi en kalkylsstödsfunktion för att hjälpa företagen att få en mer detaljerad kostnadsbild över sitt nuläge”, säger Patrik Liljegren, informations- och marknadschef på Genesis IT.

iFenix är ett heltäckande och totalintegrerat affärssystem för retail- och andra kedjeföretag. Lösningen är helt molnbaserad och täcker företagets samtliga kärnprocesser, från Retail Management Solutions till ansvar för hela IT-miljön, inklusive säker infrastruktur och support.

Läs mer om iFenix på www.ifenix.se

För ytterligare information, vänligen kontakta:
Genesis IT AB (publ)
Patrik Liljegren, Informationschef
E-post: ir@genesis.se
Tel: 010 27 27 311